Plassen met een bruidsjurk aan.. Hoe dan?!

Hoe kun je in vredesnaam plassen met zoโ€™n grote en vaak onhandige trouwjurk aan? Een vraag die vele bruidjes aan mij stellen en dat is begrijpelijk, want dat is wel even een dingetje. Dus ik dacht laat ik hier eens een kort stukje aan wijden ๐Ÿ™‚

Er zijn wel wat tips & tricks om met jouw droomjurk aan te plassen, ook zonder dat de jurk uitgetrokken hoeft te worden of vies wordt, maar het blijft lastig met een jurk waar 10 meter stof in zit ๐Ÿ˜‰ Maar geen paniek; met een trouwjurk aan plassen is wel te doen ๐Ÿ™‚ Ik zal je een paar tips geven die je van tevoren al even met of zonder je bruidsjurk kunt oefenen bijvoorbeeld, zodat je weet welke methode jou het beste ligt tijdens de grote dag ๐Ÿ™‚

Tip 1) Als je aankomt bij de locatie waar jullie de bruiloft gaan vieren, check dan even of er een mindervaliden toilet aanwezig is en of deze schoon is. Als de ruimte niet schoon is, vraag dan aan iemand van het personeel om die schoon te maken, zodat je jurk niet vies wordt tijdens het gebruik maken van het toilet.

Tip 2) Okรฉ, dit gaat wat vreemd klinken, maar de makkelijkste manier om in een grote bruidsjurk te gaan plassen, is andersom ๐Ÿ™‚ Daar bedoel ik mee; met je gezicht naar het toilet toe gericht.

image

Hoe begin je? Als eerste zul je alvast je ondergoed uit moeten trekken en leg je deze alvast klaar om in te stappen op een strategische plek. Dan trek je de voorkant van je trouwjurk op, tot op je heupen en houdt deze strak vast. Vervolgens stap je naar voren, met je gezicht nog steeds naar het toilet gericht. Je gaat dus “verkeerd om” op het toilet zitten. De sleep/achterkant van de jurk is nu niet naar het het toilet gericht, waardoor je die niet zult vuilmaken. Om de achterkant van de jurk van het toilet af te houden, zou je eventueel aan je bestie kunnen vragen om de sleep even goed te leggen als jij gaat zitten. Op die manier kun je het verder redelijk in je eentje af. Vergeet niet een beetje naar voren te leunen voordat je plast, zodat je niet per ongeluk op de voorkant van de jurk plast, mocht die naar beneden vallen ๐Ÿ™‚ Als het goed is, had je je ondergoed al klaargelegd, waardoor je er nu zo instapt en met 1 hand omhoog haalt.

Tip 3) Vindt je dit nou toch te ingewikkeld klinken? Dan kun je ook gewoon assistentie inroepen van je beste vriendin of iemand anders waar jij je prettig bij voelt. Je kunt na het uitdoen van het ondergoed, andersom of op de normale manier op het toilet zitten en houdt zelf de voorkant van de jurk omhoog. De persoon die je komt helpen, kan de sleep van achteren voor jou omhoog houden en zelfs een toilet papiertje overhandigen, zodat jij je jurk niet hoeft los te laten ๐Ÿ™‚ In het geval van een megajurk, heb je wellicht 2 personen nodig ๐Ÿ˜‰

image

Tip 4) Vindt je dat toch iets te intiem? Dan kun je het natuurlijk ook altijd helemaal zelf proberen zonder hulp. Leg dan wel alvast het toiletpapier klaar, zodat je dit makkelijk kunt pakken. Zorg dat de vloer en het toilet schoon zijn, zodat je geen vieze, rare vlekken op je droomjurk krijgt. Trek wederom je ondergoed alvast uit en leg dit strategisch klaar om zo in te kunnen stappen. Houdt je jurk goed omhoog aan de voorkant. Vouw hem van achteren desnoods dubbel of wikkel de sleep om je middel, zodat de sleep niet vies wordt. Laat de jurk pas weer los op het moment dat je helemaal klaar bent en een paar passen van het toilet af staat.

image

Tip 5) Als je een trouwjurk hebt met een rits van achter, is het toch het aller makkelijkst om iemand te vragen je even open en dicht te ritsen en dan toch de trouwjurk even uit te trekken ๐Ÿ™‚ Hang in dat geval alvast een lege hanger op in het toilet, zodat als jij daar staat met jouw prachtige bruidsjurk, je hem even ergens op kunt hangen en niet op de grond hoeft neer te leggen bijvoorbeeld.

Ik hoop dat je iets aan deze tips hebt!! Het is echt wel te doen met je trouwjurk aan, maar het vereist een beetje creativiteit en behendigheid ๐Ÿ™‚ Neem in elk geval altijd iemand mee richting het toilet, ook al neem je ze niet mee naar binnen. Zij kunnen jouw ogen zijn na het toilet bezoek, zodat je zeker weet dat alles er nog perfect uitziet!

image

Voor meer tips, blogs, foto’s of inspiratie, volg ons! We zijn te vinden op Facebook, Twitter, Pinterest & Instagramย โ˜บ๏ธ Fijne dag vandaag!

Liefs Danielle

Weird Closet bruidsmode

image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s